A Samsung Galaxy S22 igazán tökéletes készülék

Ha valaki a kisebb telefonokat kedveli, akkor jól teszi, ha egy Samsung Galaxy S22 ultrában gondolkodik, mert számukra ez a tökéletes készülék. Különleges színvilágban kapható, mert választhatunk a fantomfehér, zöld, rózsaarany és a fantomfekete színekből.

Végtelenül finom, vékony készülék, melyre a letisztult forma és a minimalista kialakítás jellemző. Keskeny peremet kapott, ezáltal szinte beleolvad a keretbe. A hátoldalon a kamerákat egy vonalban helyezték el.

Éjszakai fotózás

A frissítésnek köszönhetően, az éjszakai videómód használata során a felvételek élénkek lesznek, mert az új technológia lehetővé teszi, hogy a nappali és az éjszakai képek, filmek kiváló minőségben készülhessenek el.

Az elkészült felvételek megosztása is egyszerűsödött, mert a „gyorsmegosztás”-al egy mozdulattal megoszthatóvá válnak a készült felvételek. Ehhez csak fel kell húzni a megosztási panelt, majd rákoppintani a telefonra. A „küldés” gomb megnyomását követően már megtörténik a megosztás.

További pozitívum, hogy a kijelző kifejezetten fényes, ezért elkerülhető az úgy nevezett becsillogás.

Egy Samsung Galaxy S22 ultra tok praktikus ennél a készüléknél a megfelelő védelem érdekében. A Speck Presidio Perfect-Clear tokot Microban bevonattal látták el, ami áttetszően csillámos.

Mikroban bevonat

A Microban bevonattal ellátott tokok sokkal higiénikusabbak, tisztábbak, mert ez a védelem meggátolja a különböző mikroorganizmusok szaporodását, mint például a baktériumok, vírusok, élesztőgombák, penész. Ezt a különleges védelmet nyújtja a Microban bevonat, ezért ez a tok azoknak ajánlott, akik piszkosabb körülmények között kénytelenek telefonálni. A bevonat nem letörölhető, ezért nem kell félni, hogy a tok tisztítása során az lekopik.

A négykamerás

Hazánkban idén márciustól kapható a Samsung Galaxy A53, melynek már négy kamerája van. Erre a készülékre olyan tokot is vásárolhatunk, mely védi a kameralencsét. Ilyen például a Samsung Galaxy A53 tok egyike, a Ring Lens tok, mely elhúzható védővel óvja a kamerákat. A mágneses kihajtható támasz lehetővé teszi, hogy behelyezhessük az autó telefontartójába is.