A bejelentkezés feltételei

Online bejelentkezés

Online csak regisztrált felhasználóink jelentkezhetnek be egy órára. Az Új fiók létrehozása menüponton keresztül bárki szabadon regisztrálhat az oldalra, ez semmilyen költséggel vagy kötelezettséggel nem jár. Az ott megadott adatok a jelentkezés adminisztrációjához kellenek, azokat az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtak szerint kezeljük. Új fiók létrahozásánál e-mailen keresztül aktiválni kell a regisztrációt, csak ezután kerül a fiók elfogadásra és nyílik meg az online jelentkezési lehetőség.

Az online jelentkezéshez be kell lépned az oldalra a felhasználói fiókod adataival, majd az Órák menüpont alatt a naptár nézetben kattintással választhatod ki a kívánt órát. A választást színkódolás segíti a következők szerint:

  • Lila: Egy olyan jövőbeli óra, amire még nem lehet jelentkezni.
  • Zöld: Az órára megnyílt az online jelentkezés, lehetőség van új jelentkezést leadni, vagy a már meglévő jelentkezést módosítani, esetleg törölni.
  • Piros: Az óra betelt, így nincs lehetőség új jelentkezést leadni rá, viszont a már meglévő jelentkezés módosítható vagy akár törölhető. Ahogy egy hely megürül, az óra azonnal zöldre vált.
  • Sárga: Az órára történő online jelentkezés lezárult, ilyenkor már nincs lehetőség sem új jelentkezésre, sem már meglévő jelentkezés módosítására, törlésére. Mivel az SMS-ben történő jelentkezést később állítjuk le, ezért elképzelhető, hogy így még jelentkezhetsz az órára (lásd lejjebb).
  • Barna: Az óra archív státuszba került, azaz már elkezdődött, vagy már véget is ért. Semmilyen jelentkezéssel kapcsolatos tevékenység nem lehetséges.

A jobb oldali sávban, a facebook oldalak feletti Aktuális órák blokkban is láthatóak a zöld, piros, illetve sárga órák, azokra kattintva szintén jelentkezhetsz az adott órára, vagy akár módosíthatod már meglévő jelentkezésedet. Belépés után efölött megjelenik egy Saját óráim blokk is, amennyiben van olyan aktuális óra, amire már jelentkeztél. Ilyenkor itt is módosíthatod jelentkezésedet.

Jelentkezéskor lehetőség van egynél több helyet is lefoglalni (a rendszer folyamatosan tájékoztat a szabad helyek számáról), ebben az esetben a Megjegyzés rovatba be kell írni a többi résztvevő nevét. Változás esetén – ha például az óra elmarad – a rendszer e-mail-t küld a változásról, de lehetőség van SMS általi értesítés kérésére is.

 

 

 

 

Bejelentkezés SMS-ben

Bejelentkezni SMS-ben a +36 (20) 224-93-46 telefonszámon a neved (vagy akár több név) és a kezdési időpont elküldésével tudsz. Ha nem küldünk választ, felkerültél a listára. Ha betelt vagy elmarad az óra, legkésőbb annak kezdete előtt másfél órával SMS-ben értesítünk.

Általános szabályok

Fontos! Ha mégsem tudsz jönni, kérjük, hogy mondd le az órát, így lehetőséget biztosítva mások számára (várólistát is vezetünk). A lemondásra online a kezdés előtt legkésőbb két órával, ezután már csak SMS-ben, a kezdés előtt legkésőbb egy órával van lehetőség. Ennek elmaradása esetén a bérletedről akkor is lehúzunk egy alkalmat, ha nem veszel részt az órán!

Délutáni és esti órákra csak aznap fogadunk jelentkezést! Érdemes már délelőtt gondoskodni a helyedről! A reggeli és délelőtti órákra előző nap 20:00 óráig kell jelentkezni, legalábbis ha ez időpontig nincs kellő számú jelentkező, akkor az órát lefújjuk. Ha összejön, akkor természetesen a reggeli jelentkezéseket is fogadjuk, itt viszont azért érdemes már előző nap jelentkezni, nehogy elmaradjon az óra.