Elvarázsoló utazás Indiába

Kinek a szíve ne dobbanna meg, ha meghallja a szót, hogy Dél-India. Most egy spirituális utazás Indiába várhat ránk, melynek során csodálatos élményekben lehet részünk, hiszen India a szentélyek, a jógik, a szent helyek, az ezer éves templomok földje, és még sorolhatnánk egyik misztikusabb dolgot a másik után.

Miért érdemes Indiába jönni?

India az ellentétek országa. Az emberek egy része felfoghatatlanul gazdag, a többségük azonban rettenetesen szegény. Találkozhatunk jógikkal, megismerhetjük ezt a különleges keleti kultúrát, a szokásokat. Részt vehetünk különféle beavatási és egyéb szertartásokban, áldásokat kaphatunk. Az első áldásban a minket fogadó szvámi jóvoltából részesülhetünk.

Megismerhetjük a tamil kultúrát, a tamil nyelvet, melynek irodalma már több mint kétezer éves.

A tűzszertartás különlegessége, hogy szanszkrit nyelven tartják a szerzetesek, kizárólag a csoport tagjainak, akik nevét külön-külön is mantrázzák egy ezer évesnél is régebbi templomban. Ez a spirituális utazás Indiába megismertet minket egy teljesen más kultúrával.

Templomlátogatás

Minél több templomba érdemes itt ellátogatni, de a Swamimalaiban lévő Kartik, vagy Murugan templom felkeresését nem szabad kihagyini.

Kártikéja a dévák között szerepel, Siva és Párvati fia, a hinduizmusban a háború istene, ő az emberi értelemben vett tökéletesség. Dárdával a kezében ábrázolják.

Az út során szerzett tapasztalatok, élmények feldolgozása több időt fog igényelni, hazatértünk után is sokáig hatással lesz ránk ez a csodálatos ország a maga igen különleges mentalitásával.

Indiából hazatérve jobb emberek leszünk.

Namaste.