Ennek a 3 bútornak minden gyerekszobában ott a helye

A gyerekszoba bútor sok szempontból eltér a lakás többi helyiségének berendezésétől. Tele van izgalmas játékkal, könyvekkel, és általában ez a ház legszínesebb szobája. A gyerekek birodalmában mindig zajlik az élet, ahol a rend egy ismeretlen fogalom. Emellett csupa olyan bútor van benne, ami egyszerre praktikus és lehetőséget biztosít az önfeledt szórakozásra. 

Többfunkciós tárolódoboz

A többfunkciós tárolódobozok előnye, hogy rengeteg játék elfér bennük, miközben úgy néznek ki, mint egy puff. A rend és a gyerekszoba egymástól távol álló fogalmak, ám  egy méretes tárolódoboz segítségével gyorsan eltüntethetjük szem elől a szőnyeget beborító játékhalmokat a nap végén. A doboz egyben nagy teherbírású ülőalkalmatosságként is funkcionál, vagy bele lehet bújni, ha a gyerekeknek bújócskázni támad kedvük. 

Babzsák

A legkisebbeket mindig öröm meglepni valamivel. Főleg, ha az ajándék egyszerre játék és kényelmes fotel is, amelyben lehet játszani, mesét hallgatni, bukfencezni, de akár párnacsatához is nagyszerűen tudják használni. A gyerekszoba komfortos és vidám eleme a gyerek babzsákfotel. Fiúknak és lányoknak is egyaránt tökéletes választás, hiszen többféle színben kapható. Csekély súlyuk miatt a legkisebbek is örömüket lelik benne, boldogan húzzák maguk után a lakás egyik helyiségéből a másikba és bárhol képesek befészkelni magukat a babzsákba. A nagyobb gyerekek tanuláshoz, olvasáshoz, baráti beszélgetésekhez, filmnézéshez is használhatják a babzsákfotelt.

Kényelmes ágy

A gyerekek a nap felét alvással töltik, ezért nem mindegy, hogy milyen ágyban hajtják álomra a fejüket. A kisebbek számára még a rácsos ágy az ideális, amelyről nem tudnak leesni az éjszakai forgolódás közben. Általában 2-3 éves korban jön el az idő, amikor nagyobb ágyat kaphatnak, amiből már maguktól ki-be mászhatnak. Oldalvédőre ekkor is szükség lehet, mert a rács okozta biztonságérzet miatt a gyerekek álmukban még könnyen kipottyanhatnak. Az ágykeret leginkább esztétikai funkcióval bír, a gyermek súlyának megfelelő matrac azonban már ekkor is elengedhetetlen annak érdekében, hogy átaludják az éjszakát és kipihenten ébredjenek.