Kezdd a telet új Tamaris cipőkkel

A Tamaris története a XX. század elején kezdődött, amikor egy szenvedélyes cipőtervező megálmodta ezt, a mára már világhírűvé vált márkát. Egy-egy különleges Tamaris cipő nem csak megjelenésével, hanem kényelmével és a gondos gyártási technologiával is kitűnik a többi lábbeli közül.

Érdekes tény, hogy a Tamaris egy aprócska családi vállalkozásként indult, kis műhelyben készített kézzel cipőket árultak a tulajdonosok. A szakértelmüknek köszönhetően azonban gyorsan nemzetközi branddé nőtte ki magát, amelyet még most is az innováció és a hagyományok tisztelete jellemez. A márka folyamatosan kutatja új lehetőségeket, hogy valóban a lehető legjobbat nyújthassa a vásárlói számára.

Tamaris cipők télen-nyáron

A Tamaris cipőmárka termékeivel gyakorlatilag egész évben feltölthetjük a gardróbjainkat. Az elegáns női cipőkről a hidegebb évszakban sem kell lemondanunk. A Tamaris a téli kollekcióját mindig különös gonddal és figyelemmel tervezi meg, hogy a zord időjárás ellenére is stílusosak maradhassunk.

A gyártás során kiválasztott anyagok és a legújabb technológiák biztosítják, hogy a cipők ne csak divatosak, hanem praktikus és meleg viseletet biztosítsanak a szánunkra. A márka bokacsizmái különösen sokoldalúak, hiszen ezek a darabok a mindennapi kényelmet a letisztult, elegáns stílussal ötvözik. A Tamaris számos designban kínálja ezeket a cipőket, így mindenki megtalálhatja azt, ami leginkább megfelel az ízlésének és igényeinek.

A csizmák esetében a Tamaris igazi hangsúlyt fektet a funkcionalitásra; egy jól megválasztott darab tökéletes kiegészítője lehet minden téli szettnek. Ami pedig a fűzős bakancsokat illeti, a Tamaris itt is azokra a tulajdonságokra helyezi a hangsúlyt, amelyek igazán fontosak: a tartósságra és a divatos megjelenésre. Ezek a bakancsok ideálisak a mindennapokhoz, ellenállnak a városi környezet kihívásainak és rendkívül komfortosak.

Téli báli szezon a magassarkú cipőkkel

A téli báli szezon a fényűzés ideje, amikor a csillogó ruhák, táskák és az elegáns, magassarkú cipők kerülnek előtérbe. A megfelelő magassarkú kiválasztása során a kényelem és a stílus egyaránt alapvető szempont, hiszen a hajnalokba nyúló estélyeken végig jól kell érezzük magunkat. A téli hangulathoz illeszkedő anyagok, mint a bársony vagy a szatén szintén gazdagíthatják a megjelenésünket, és bár a fekete egy klasszikus választás, érdemes lehet kipróbálni már árnyalatokat is.

A magassarkúk világában idén is népszerűek maradnak a strasszok, masnik és egyéb díszítések, illetve a merészebb, állatbőrös minták is egyre inkább teret nyernek. A színek tekintetében a pasztellektől a metál fényekig terjedő választék jellemzi a palettát. Egy dologra érdemes még figyelmet fordítanunk: nem árt, ha a cipőnk mind anyagában mind színeiben passzol az öltözékünk többi darabjához.