man riding on bird electric scooter

Megéri elektromos rollert venni?

Nem rossz, ha az ember egy elektromos roller büszke tulajdonosa. Megéri a bicikli után erre
váltani, mert rengeteg előnye van a biciklivel, motorral, sőt, akár az autóval szemben is. A következő cikkben ezeket fogjuk megvizsgálni.

Kinek való az elektromos roller?

Mivel összecsukható, ezért nagyon könnyű a szállítása is és a tárolása is. Általában elég csak egy gombot megnyomni, és máris összecsukódik, pillanatokon belül eltehetjük és berakhatjuk a kocsiba, vagy felszállhatunk vele egy tömegközlekedési eszközre. Nem kell érte fizetni, ingyen szállítható (ellentétben a biciklivel).

Bárhová magunkkal vihetjük, nem kell az utcán hagynunk, ha vásárolunk, dolgozni megyünk vele, vagy iskolába. Az uszodában is betehető az öltöző szekrénybe. Színház, mozi, opera látogatáskor a ruhatárba is betehető. Vásárláskor is vihetjük magunkkal. A liftekbe is simán befér, nem kell vele lépcsőt másznunk.

Használata is nagyon egyszerű, csak rápattanunk, és már gurulhatunk is. Csak mindig figyeljünk a töltöttségre. A biztonság kedvéért, amikor csak lehet, tegyük töltőre. A letöltött alkalmazás segítségével nyomon követhetjük az adatokat. Nemcsak utólag, de menet közben is valós adatokkal lát el minket. Célszerű beszerezni egy kormányra helyezhető telefontartót.

Ma már szinte minden nagyvárosban találhatunk bérelhető elektromos rollerokat. Regisztráció, bejelentkezés és fizetés után csak felveszünk egyet az utcán, és már gurulhatunk is. Érdemes először egy ilyet kipróbálni, hogy tudjuk, hogy milyen, mire számíthatunk. Hamar rá tudunk érezni a varázsára. Ha megtetszett, akkor máris felkereshetjük a rollermágust és beszerezhetünk egyet. Ha sokat utazunk, vagy szeretünk világot látni, várost nézni, jó döntés, ha van egy saját rollerünk.

Az elektromos roller lényegesen olcsóbb, mint egy gépjármű. Vezetői engedély sem kell hozzá. Ha nem szeretünk tömegközlekedni, és még nincs pénzünk saját kocsira, vegyünk rollert! Már a legegyszerűbb darabok is simán mennek 25 km/h sebességgel. Nagyon sok időt lehet vele spórolni, és még menetrendhez sem vagyunk kötve. Fenntartása is olcsó, ráadásul környezetbarát is.

A Roller Mágus oldalán oldalon mindenki megtalálhatja korának, nemének,
igényeinek, pénztárcájának való darabot. Ha az elektromos roller vásárlása mellett döntünk, a védőfelszerelésről sem felejtkezzünk meg!

Amennyiben pedig már rendelkezel rollerrel, akkor e roller szervizben is tudnak segíteni, esetleg ha szeretnéd tuningolni is, szintén megoldható. Akkor is jó választás lehet ez a szerviz, ha defektet kaptál és szeretnél egy új gumit. Sokan akkor is felkeresik, ha a hatótávjukat szeretnék növelni plusz akkumulátorral. A lehetőségek szinte határtalanok, csak élni kell vele.

+