Megfelelő lehet egy TPU tok?

Ha már van egy okos Huawei okostelefonunk, mielőtt használatba vesszük, mindenképp vásároljunk hozzá egy Huawei tokot is, ellenkező esetben nem tudjuk készülékünket megvédeni az esetleges leejtés okozta sérülésektől. 

Hatalmas a kínálat, amiből választhatunk telefonunk típusának megfelelően. Nem éri meg úgy nevezett univerzális, mindenre jó tokot venni, mert általában azokról mindig kiderül, hogy végül semmilyen készülékre nem passzolnak tökéletesen, ezért nem is tudják hatékonyan megvédeni azokat.

Érdemes tehát márkahű tokot venni.

Egy kis ízelítő a hatalmas kínálatból

Vásárolhatunk ultravékony, alig 2 mm vastagságú tokot, melynek TPU-ból készült az anyaga.

A TPU anyag mindenképp az egyik legjobb választás. Nem véletlen, hogy ennyire vékony, ugyanakkor hatékony védelmet adó tok készíthető belőle, ugyanis tökéletesen és szorosan idomul a készülékünk formájához. A TPU az angol thermoplastic polyurethane szó rövidítése, ami a mi esetünkben azt jelenti, hogy nagyon jól terhelhető és rugalmas anyagról van szó. Létezik egy keményebb, és egy lágyabb változata is. Maga az anyag igen kellemes tapintású, ugyanakkor csúszásmentes fogást biztosít, ezzel növelve a tok biztonságát. Mivel gyakran fogdossuk telefonunkat, fontos, hogy ne nagyon maradjon a tokon az ujjlenyomatunk. Ez az anyag kvázi taszítja a zsírosodást. Nemcsak nagyon könnyű, de emellett még tartós, rugalmas is. A nyári hőségben is megfelelő védelmet nyújt, mert hőálló. Vásárolhatunk belőle több színűt is, mert ha meguntuk, könnyen levehetjük, majd másikat tehetünk fel. Így soha nem fogjuk megunni telefonunkat, mindig új ruhába öltöztethetjük. A jobb, hatékonyabb védelem biztosítása érdekében készülékünkön használhatunk üvegfóliát is, mert ez az anyag azzal is jó barátságban van.

A tokok nagy része úgy lett kialakítva, hogy belső felületükön kialakítottak egy bankkártya, vagy névjegykártya tárolására alkalmas tasakot. Természetesen ebbe a kis tasakba egyéb, számunkra fontos kártyát, vagy akár fényképet is tehetünk.

Szilikonból készült tokokból is választhatunk. Aki szereti az egyszerűséget, és gyönyörködni óhajt készülékében, az átlátszót is választhatja.

Az átlátszó tok azért is praktikus, mert mögé helyezve az utazásra jogosító bérletünket, az elsőajtós felszállásnál könnyedén bemutathatjuk azt a vezetőnek.