Miért érdemes utazó bögrét vásárolni?

A legtöbbünk általában, amint kinyitja a szemét reggel, az az első dolga, hogy odabattyog a kávégéphez, hogy lefőzzön magának egy jó erős feketét. De sokan a munkába menet vagy egy hosszabb utazás során is szeretik kortyolgatni a kedvenc forró italukat, amit könnyedén megtehetnek egy utazó bögre segítségével.

Ez a termék ugyanis cseppmentesen záródó fedővel és szilikon tömítéssel van ellátva. Tehát abban az esetben sem folyik ki belőle semmi, ha átfordul a táskánkban. Ráadásul nem tartalmaz kioldódó vegyi anyagokat és nem veszi át az ízeket illetve a szagokat sem, így teljesen biztonságos a használata

Ennek a kellékek az előnyei azonban nem merülnek ki ennyiben. Az alábbiakban felsorolunk belőlük még néhányat.

Hosszú órákig képes megőrizni a belső hőmérsékletét

A rozsdamentes acélból készült utazó bögre a vákuumos kialakításának köszönhetően sokkal tovább képes megtartani a belső hőmérsékletét, mint egy hagyományos csésze vagy pohár. Ennek köszönhetően tehát, ha ebbe öntjük a kávénkat reggelente, akkor az akár ebédig meleg maradhat.

De az a legjobb ebben a termékben, hogy a hideg italokat is képes akár 6 órán keresztül hidegen tartani. Így a nagy nyári melegben nem kell attól tartanunk, hogy a jeges kávénk szobahőmérsékletűvé válik,

Környezetbarát megoldás

Bár manapság már a bolygónkra káros hatással lévő egyszer használatos műanyag poharakat felváltották a papír verziók, de még ezek is jelentős szénlábnyomot okoznak a gyártási folyamatuk során.

Ha azonban újra felhasználható, elmosható termoszok kerülnek a kezünkben nap, mint nap, akkor nem termelünk felesleges szemetet. Továbbá a legyártásukkal járó környezeti terhelés is jóval kisebb lesz, hiszen több ezer eldobható poharat képesek helyettesíteni.

Főként ezért is próbálják a kávézók különféle kedvezményekkel arra ösztönözni a vásárlóikat, hogy a saját utazó bögréjükkel érkezzenek az üzletbe, és ebbe kérjék a megvásárolni kívánt forró italt.

Stílusos és sokoldalú

Végül még azt említenénk meg, hogy az utazó bögrék sokféle méretben, színben és kivitelben kaphatóak, amelynek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt az egyet, amely a leginkább illeszkedik a stílusához és a preferenciához – legyen az egy klasszikus, minimalista dizájnnal készült verzió, vagy egy látványosabb bögre.