photography of a man using vape

Miért éri meg rendelni e-liquidet?

Nagyvonalakban az elektromos cigaretta működése megegyezik egy inhalátor készülékkel működésével. Áll egyrészt egy tölthető akkumulátorból, egy e-liquid tárolására képes porlasztóból (ezt hívják tanknak is), illetve egy kazánból, ami elporlasztja az e-liquidet, ami így gőzzé alakul.

Honnan rendelhetünk e-liquidet?

Az interneten számtalan lehetőségünk van liquid rendelés leadására, elég csak beírnunk a keresőbe, hogy nikotinos e-liquid és a találatok között szemezhetünk a kínálatokból. Mi az e-liquidbolt.cc oldal és azok közül pedig a nosmoke e-liquideket ajánljuk. Rengeteg íz közül választhatunk, legyen ez dohányos, gyümölcsös vagy pedig egyéb ízű e-liquid.

Milyen ízesítések érhetőek el?

Gyümölcsös ízek közül érdemes kipróbálni az almás, sárgadinnyés ízű e-liquidet, de gyümölcsös ízekből is rengeteg érhető el. Ha nem szeretjük a gyümölcsös ízeket, akkor válogathatunk a különböző dohány ízek közül, ezel között népszerű az MLB dohány ízű e-liquid vagy éppen az RY4-es kódnévre hallgató íz is. Az előbbi egy egyszerű dohány íz, amely egy kicsit édeskés, utóbbiban pedig megtalálhatunk egy kis vanília és mogyoró ízt is.

Ezen kívül pedig olyan kedvencek is elérhetőek, mint a Donald rágó, Blue Dwarf (hupikék törpikés íz, legyen az bármilyen is), Dianás cukor, így a gyerekkorunk kedvenc ízeit is újból megkóstolhatjuk.

Milyen nikotin erősségben érdemes rendelnünk?

Ezen az oldalon különböző nikotin erősségek közül választhatunk, legyen az nikotinmentes, gyenge, közepes és erős. Az oldalukon részletes leírást olvashatunk ezzel kapcsolatban, így érdemes követni lépésről-lépésre ezeket a leírásokat, hogy a számunkra megfelelő mellett dönthessünk. Pro tippként azt tudjuk tanácsolni, hogy érdemes keverni a különböző ízeket, pl.: dohányos ízt egy kis gyümölcsös vagy mentolos ízzel, így ezzel még több lehetőségünk van.

Figyelem: ez a cikk célja nem az elektromos cigaretta népszerűsítéséért jött létre és nem számít dohánytermékek vagy azok helyettesítését szolgáló reklámnak.