Milyen akciókat rejt a heti Müller újság?

A Müller Magyarország egyik legnagyobb drogéria lánca, és aki járt már valamelyik üzletében, az tudja, hogy a tisztálkodó és tisztitószerek, valamint a hagyományosan drogériában elérhető termékek mellet még sok minden más is beszerezhető nála.

Hétről-hétre különböző akciókkal és leértékelésekkel jelentkezik a Müller akciós újság is, ebből emelnénk ki most párat.

Mit érdemes most megvenni a Müllerben?

A Müller üzleteiben általában külön részleget tartanak fenn a parfümök és más exkluzív kozmetikai termékek számára. A Müller újság felhívja a figyelmet arra, hogy ezen a héten 25-50%-os kedvezménnyel juthatunk női parfümökhöz és kozmetikumokhoz.

Szintén az akció keretén belül juthatunk hozzá egyéb szépségápolási eszközökhöz, ezért a Babyliss Meleg levegős hajformázó 20% kedvezménnyel most 16999 forint, vagy a Grundig Manikűr és Pedikűr szett 9490 forintért.

Test és arcápolás tekintetében is nagy akciók várják az érdeklődőket. A 250 ml-es Palmolive tusfürdő többféle változatban most 465 forint, a Garnier Mizellen micellás arclemosó 15% kedvezménnyel 1090 forint, az Avo Med kézfertőtlenítő spray pedig 645 forint.

Bár nem az iskolakezdés időszakában járunk, de a Müller most többféle iskolatáskát kínál különböző lovas, pillangó és ninja mintával ellátva. Az 5 az egyben iskolatáska tartalmaz továbbá egy keményfedeles toltartót, egy puha tolltartót egy tornazsákot és egy kulcstartót, 27999 forintért.

Az édesszájúak is örülhetnek! A Müller hatalmas édesség kínálattal rendelkezik és olyan termékeket is kínál, amelyek máshol nem érhetőek el a magyar piacon. Ilyen például a Mikádó csoki bevonatos pálcika, ami most 465 forint, vagy a Baileys likőrös trüffel, ami most 2090 forint helyett 1390 forint.

Az olyan, széles körben ismertebb édeségek mint a Rafaello vagy az Oreo is akciósan, 1450 forintos és 465 forintos áron kaphatók. Érdemes figyelemmel kísérni a Müller akciós újság tartalmát, mivel minden héten más és más termék kerül leértékelésre!