selfie gép működés közben

Minden rendezvényen elkél a selfie gép

Az ember már az őskorban is törekedett arra, hogy megörökítse saját képmását. Felfestették magukat a barlangok falára, megörökítve a vadászatot, annak folyamatát, hogy hogyan fogják leteríteni a mamutot, egyéb vadállatokat. Lándzsával vadászó önmagukat rajzolták a falra.

Tulajdonképpen tekinthetjük ezt már az első szelfi megjelenésének. Kár, hogy akkor még nem volt selfiegép.

Később neves festőink is éltek a szelfizés lehetőségével, még ha nem is állt rendelkezésükre szelfigép. Szívesen festettek önarcképet magukról, hiszen mint modell bármikor saját maguk rendelkezésére állhattak.

Fényképezés telefonnal

Bár a múlt században is mindenki számára elérhető volt a fényképezőgép, azonban ezt mindig magunkkal kellett vinni, ha fotózni szerettünk volna. Manapság az okostelefonnal a kezünkben nem jelent problémát, hogy megörökítsük a pillanatot, akár saját hangulatunkat, arckifejezésünket is lefotózhatjuk bárhol, bármikor.

És ha van nálunk egy szelfigép, akkor arra is lehetőségünk van, hogy a fotóról készült papírkép a kezünkben legyen pillanatokon belül.

Egy profi fotós veszhet el bennünk

Ugyanis a selfie gép nem más, mint egy szuper fényképezőgép és egy csodás nyomtató egyben. Ennek segítségével profi fényképeket készíthetünk először a fényképezőgéppel, majd a nyomtatóval.

Egyszerűen csak fotózunk, majd kinyomtatjuk a kész képet. Ennek az is az előnye, hogy megnézhetjük, hogy kinyomtatva hogyan mutat. Szinte. a fotózással egyidőben készíthetünk csodálatos képeslapokat, amit akár rögtön megmutathatunk mindenkinek. Gyakorlatilag korlátlan példányszámban nyomtathatjuk ki.

Személyre szóló ajándék

Ha egy esküvőn, bulin vagyunk, akkor egy szelfigép segítségével meglephetjük a vendégeinket a róluk, illetve a partiról készített papírképekkel. Nagyot néznek majd, amikor az est végén búcsúajándékként meglepjük őket vele.

Eddig mindig azt kértük a buli résztvevőitől, hogy „ugye, majd átküldöd a képeket, amiket készítettél?” – mostantól már nem kell kérni, mert azonnal rendelkezésre állnak a kinyomtatott képek.

Esküvőn is odaadhatjuk távozáskor a meghívottaknak, ezzel megköszönve nekik, hogy velünk együtt örültek egybekelésünknek.