irodai archívum

Modern és időtálló megoldás az iratok archiválására

Az irodákban az egyik legnagyobb megoldandó feladatot a nagy mennyiségben létrejövő iratok szakszerű iktatása és tárolása jelenti. Ennek elmulasztása már meglepően rövid idő alatt is azt eredményezheti, hogy a munkahely rendje felborul, a munka pedig káoszba fordul.

Szerencsére ma már hatalmas választékban érhetők el a jó minőségű iratrendezők, melyek az egyik leginkább hatékony eszköznek számítanak az irodai archiválás, iktatás és tárolás során. Ha a dolgok mélyére nézünk, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy annyira kedveltek, hiszen számos előnnyel rendelkeznek.

Az iratrendezők 5+1 előnye

Valahol snassz dolognak vehető, hogy egy ennyire egyszerű eszköz ilyen sokoldalú legyen. Pedig némi gondolkodás után mi is beláthatjuk a következő 5+1 előny valódiságát:

1. Az iratrendezők könnyen beszerezhetők: Ezek a könnyen kezelhető irodai kellékek ma már pillanatok alatt megvásárolhatók. Elég megnyitni a kedvenc irodai eszközök webshopunkat, majd a megfelelő kategóriára kattintani. A megrendelést követően a futár rövid időn belül meg is érkezik.

2. Változatos színekben érhetők el: Ma már nem csak pár színben létezik iratrendező, hanem a színskála majdnem minden árnyalatában hozzáférhetők. Ez kiváló, amikor nagy számú dossziét kezelünk, hiszen a színek alapján is képezhetünk ügycsoportokat.

3. Biztonságos tárolási módnak számítanak: A kemény fedőlapjukkal az iratrendezők akár hosszú évtizedekig is biztonságosan tárolják az iratainkat, ellenállva pornak vagy más szennyeződéseknek.

4. Könnyen használhatók: Ez ilyen eszköz rendkívül könnyen felhasználható az irodai munka során. Jól bírják a folyamatos nyitogatást, majd, amikor már nincs szükség az adott iratra, a rendező egyszerűen a helyére tehető.

5. Eleganciát és minőséget sugároz: Ha egy irodában azt látjuk, hogy irattárolók sokasága sorakozik egymás mellet katonás rendben, az már első ránézésre azt mutatja, ezen a helyen bizony gondos viselnek a precizitásra. Nincs is annál bosszantóbb, mint szétszórva látni a dokumentumokat, mely ráadásul a workflow-t is komolyan lassítani tudja.

+1. Kedvező ár: Az iratrendezők üde foltnak számítanak az irodai kellékek piacán, hiszen nagyon jó áron, könnyen beszerezhetők, és ha nagyobb mennyiséget veszünk egyszerre, akkor még a futár költségén is spórolni tudunk.