Oktatók

Szilvi

Szilvi 11 éves kora óta táncol, jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola Színházi tánc szakán tanul, de mindig érdekelték az egyéb mozgásformák, valamint más művészetek is (ének, rajz). A jóga világa rögtön magával ragadta, amint az első órán részt vett.

Bori

2014 nyarán végeztem el a Gerincjóga oktatói képzést a Mandala Jógastúdiók szervezésében. Ezt egy több, mint tíz éves ismerkedés és gyakorlás előzte meg  a jógával, annak különböző változataival. A történet jógás kölcsön-és könyvtári könyvekkel  kezdődött.

Odett

Nem olyan rég vált a mindennapjaimmá a jóga gyakorlása, illetve oktatása. Igyekszem sokat foglalkozni ezzel, próbálok minél többet tanulni és gyakorolni. Saját fejlődésünkre nagyon fontos figyelni, sosem szabad úgy érezni, hogy elegendő a tudás, amivel rendelkezünk, főleg ha valaki oktat is más embereket.

Kriszta

2008-ban kezdtem jógázni az Egyesült Államokban. Amikor azt vettem észre magamon, hogy egyre többet idegeskedem, sokat dolgozom, keveset alszom, mindig fáradt és rosszkedvű vagyok, rossz a testtartásom, úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, keresnem kell valamit az irodai munka és a stresszes életmód hatásainak kiküszöbölésére. Így találtam meg a jógát.

Tomi

Hosszú út áll előttem is, mögöttem is. Kb. 20 éves koromig rendszeresen mozogtam, de az egyetemi évek alatt szinte teljesen abbahagytam. Később a jogi pályán megismerkedtem az irodai ülőmunka és a stressz okozta alvászavarokkal, idegességgel is. Nem éreztem magam tehát túl jól a bőrömben, amikor elérkezett a jógával való sorsszerű találkozás. 

Mariann

Mindig szerettem mozogni, sokféle sportot kipróbáltam. 1987-ben ismerkedtem meg a jógával, ahol relaxáltunk, egy-két pozíciót gyakoroltunk. A gyakorlás hatására elkezdtem jógás könyveket olvasni, ami hatalmas változást hozott az életembe. Lassabban, megfontoltabban kezdtem élni.

Orsi

A jógával 2012-ben ismerkedtem meg és teljesen beleszerettem. A mozgás mindig is nagy szerepet kapott az életemben, gyerekkoromtól kezdve kosaraztam, majd az egyetemi évek alatt futottam és fitnesz termekbe jártam.

Nita

Első jógaórámra egy ismerősöm hívott el 2014-ben, mondván, hogy jót fog tenni a hátamnak. Akkor még nem gondoltam, hogy újat tud mutatni nekem a jóga, de elmentem, mert kíváncsi lettem, hogy mi az, ami egyre nagyobb tömegeket vonz.

Gina

A mozgás gyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben.  Kiskoromban versenyszerűen ritmikus sportgimnasztikáztam, majd fitness versenyző lettem, amit évek múltával a tánc, majd később a jóga váltott fel.

Idén diplomáztam a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy szakán.

Ráhel

Gyerekként azzal játszottam, hogy figyelem a légzésemet. Próbáltam irányítani, kedvem szerint hosszabbá vagy rövidebbé tenni. Néha azzal mutatványoztam, hogy a nyakamba teszem a lábamat, vagy lemegyem hídba aztán feljövök onnan.  Fogalmam sem volt róla, hogy éppen jógázom... 

Eszter

A jógához az ébredező, pislákoló önismeret vezetett el. Több fizikai és lelki erőre, bátorságra, nagyobb magabiztosságra vágytam a mindennapi életben. Táncolni kezdtem, majd életem első találkozása a jógával a Bikram jóga volt. A hatása teljesen elvarázsolt, átformált. A jóga végérvényesen beszippantott. Addig soha nem tapasztalt energiát, életerőt fedeztem fel.