Női jóga élőzenés relaxációval

Nehézségi szint: 
Kezdő
Hőmérséklet: 
Fűtött óra (maximum 30°C)
Időtartam: 
1 óra 30 perc

Ez az óra a lágyság és a játékosság jegyében telik. A mai rohanó világban egyre kevésbé adjuk meg önmagunknak, hogy igazán belső női esszenciánk felé forduljunk, mely minden kérdésre és kétségre magában rejti a választ, mely végtelenül bölcs, gyengéd és csak Téged vár haza. Az órákon e mély női misztérium nyomába eredünk és mindemellett kiemelt szerepet kap a has, a medence energetizálása és a csípő átmozgatása.

A Női jóga a Hatha jóga gyakorlatait alkalmazza a női egészség helyreállítására.

Társadalmunk kevéssé toleráns a női ciklus megélésével szemben. A legtöbb nő hajlamos ennek a területnek még a tudatból való kizárására is, igyekszik szinte észrevétlenné tenni menstruációját. Ennek súlyos következményei lehetnek: a medencealapi izmok gyengülése, fájdalommal járó menstruáció, szexuális életbeli problémák, inkontinencia, stb.

A Nőijóga gyakorlatai az altest energetikai rendszerét állítják helyre, megerősítik a gát területét, a medence és a has izmait. Mobilizáljuk és erősítjük a csípőízületet. Megtanítjuk, tudatosítjuk a női szervekhez kapcsolódó érzeteket, fejlesztve ezzel az öngyógyítás képességét.

A Nőijóga hozzásegít önmagunk megismeréséhez, elfogadásához, női mivoltunk teljesebb megéléséhez.

Az órát 10-15 perces relaxációval zárjuk.